Varovanje zasebnosti in obdelava osebnih podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno. Pri tem upoštevamo določila aktualne zakonodaje s področja varovanja osebnih podatkov. S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih za ta namen zbiramo: ime, priimek, elektronski naslov. Ob nakupu v spletni trgovini zbiramo osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvedbo naročila: ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naslov.

Namen

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne uporabljamo za drug namen.

Pravna podlaga

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

Uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

Shranjevanje podatkov

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica.Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve nevpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam niti jih javno ne razkrivamo, razen izbranim pogodbenim partnerjem (npr. Pošta Slovenije, ki izvaja dostavo naročenih izdelkov), ki jih prav tako zavezuje veljavna zakonodaja o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne posredujemo v tretjo državo ali organizacijo.

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite vaše ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: hey@montango.si ali po pošti na naslov: VIGEO, Ana Berden s.p., Novo Polje cesta VII/97, 1260 Ljubljana-Polje. V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju VIGEO, Ana Berden s.p., Novo Polje cesta VII/97, 1260 Ljubljana-Polje., ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Piškotki

Piškotki so tekstovne datoteke, ki na našem strežniku prepoznajo vaš računalnik. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu na spletno stran. Ko vstopite na posamezno spletno stran, je vašemu računalniku avtomatično dodeljen piškotek. Ko se ob naslednjem obisku vrnete na spletno stran, jo brskalnik “pokaže” strežniku ter tako ohrani nastavitve, ki ste jih že uporabili ter vam tako omogoči enkratno prijavo brez vnovičnega vnašanja uporabniškega imena in gesla ob vsakem naslednjem obisku. Piškotke uporablja velika večina spletnih strani. Poznamo različne vrste piškotkov (vir: Microsoft podpora): Začasni piškotki ali piškotki seje: so iz računalnika odstranjeni, ko zaprete brskalnik. Uporabljamo jih za shranjevanje začasnih informacij, npr. elementov v nakupovalnem vozičku. Trajni piškotki ali shranjeni piškotki: v računalniku ostanejo tudi, ko zaprete brskalnik. Uporabljamo jih za shranjevanje informacij, npr. vpisno ime in geslo, tako da se ni treba vpisati vsakič na novo. Trajni piškotki lahko v računalniku ostanejo več dni ali mesecev. Zunanji piškotki: Te piškotke uporabljamo za analitiko vašega obiska, izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in trženje. VIGEO, Ana Berden s.p., uporablja piškotke naslednjih zunanjih partnerjev – podjetij: Google in Facebook. Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo na spletni strani www.montango.si Na spletni strani uporabljamo le piškotke, ki so dovoljeni z Zakonom o elektronskih komunikacijah. Uporabljeni so le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje te spletne strani. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z rabo v nadaljevanju opisanih piškotkov:

Piškotek fr

Facebookov piškotek za namene oglaševanja; velja 2 meseca

Piškotek _fbp

Facebookov piškotek za namene oglaševanja; velja 2 meseca

Piškotek _gat_gtag_UA_155527730_1

Googlov piškotek za identifikacijo uporabnika; velja 1 minuto

Piškotek _gid

Google Analytics piškotek; velja 1 dan

Piškotek _ga

Google Analytics piškotek; velja 2 leti

Piškotek PH_HPXY_CHECK

Obvezen piškotek

Piškotek __cfduid

CloudFare piškotek za identifikacijo uporabnikov za skupnim IP naslovom; velja 4 tedne

Piškotek PHPSESSID

Piškotek PHP aplikacij; obvezen piškotek

Piškotek PH_HPXY_CHECK

Piškotek, ki shranjuje informacije o trenutni seji; obvezen piškotek

Pogoji poslovanja

Podatki o podjetju

VIGEO, Ana Berden s.p., Novo Polje cesta VII/97, 1260 Ljubljana-Polje.. Telefon: 031 856 757. E-pošta: hey@montango.si. Davčna številka:62915570 (nismo zavezanci za DDV). Matična številka podjetja: 9593055000. Samostojni podjetnik posameznik je vpisan v Poslovni register Slovenije. Šifra glavne dejavnosti podjetnika: 74.100 (šifra razreda po SKD). Transakcijski račun: IBAN SI56 0202 2383 5294 115 (odprt pri NLB d. d.). S spletnim mestom www.montango.si (v nadaljevanju montango.si ali »spletno mesto«) upravlja samostojni podjetnik Ana Berden, s. p. (v nadaljevanju »ponudnik«).

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani montango.si

Splošni pogoji spletnega mesta montango.si v lasti samostojnega podjetnika Ana Berden, s. p., so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in na podlagi priporočil GZS ter mednarodnih priporočil za e-poslovanje. Z uporabo te spletne strani soglašate s temi splošnimi pogoji, ki veljajo za vašo uporabo tega spletnega mesta, za vsako naročilo, ki ga oddate preko spletnega mesta, za vsak nakup preko spletnega mesta in za vsak dogovor med vami in samostojnim podjetnikom Ana Berden, s. p. 

Registracija

Ob registraciji v sistem spletne trgovine si uporabnik izbere uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime je veljaven elektronski naslov, geslo pa si uporabnik izbere sam. Elektronski naslov in geslo uporabnika povezujeta z vnesenimi podatki, zato vas prosimo, da ste pozorni na to, da vnesete natančne in pravilne podatke, saj vas bomo le tako lahko obvestili o morebitnih spremembah glede izdelkov oziroma vašega naročila. Ponudnik tako zagotavlja lažje nakupe in pregled spletnega mesta, hkrati pa zagotavlja zaščitenost podatkov, ki bodo uporabljeni v skladu z vsemi navedenimi pogoji uporabe spletnega mesta, s katerimi se uporabnik strinja. Splošni pogoji poslovanja določajo pravice in dolžnosti ponudnika in uporabnika ter njun medsebojni odnos.

Dostopnost informacij

Ponudnik bo kupcu vselej zagotovil: a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra) b) kontaktne podatke za hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon) c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami) d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku) e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave), f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza g) način plačila in dostave h) časovno veljavnost ponudbe i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba izdelkov

Spletno mesto je ažurirano v najkrajšem možnem času. V primeru, da izdelkov ni na zalogi, je to jasno razvidno na spletnem mestu.

Načini plačila

Pri spletnem nakupovanju ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

– plačilo preko spletne banke/položnice (z nakazilom na račun podjetja)

– plačilo preko sistema Paypal

V paketu z naročenimi izdelki boste prejeli račun z jasno navedenimi stroški nakupa. Obvestilo o možnosti odstopa od pogodbe in način vračila blaga sta natančneje obrazložena pod podnaslovom Vračilo blaga. Stanje svojega naročila lahko spremljate na strani “Moj račun”, kjer lahko tudi urejate podatke. Cene izdelkov in veljavnost ponudbe Vse cene v spletni trgovini montango.si so v evrih, vključujejo DDV in veljajo od 01.12.2019. Cene so nepreklicne in veljajo na dan in uro potrditve naročila. Cene lahko naročnik spreminja brez predhodnega obvestila. Roki veljavnosti akcijskih ponudb veljajo do navedenega datuma oziroma do preklica. Popusti in akcije se med seboj ne seštevajo. Celotna ponudba velja do preklica. Cene ne vključujejo stroškov dostave blaga. Cena ne vključuje stroška procesiranja plačila s kartico banke iz tretje države ali izven območja SEPA.

Strošek dostave

Strošek dostave znaša 4,10 EUR. Pakete dostavljamo s Pošto Slovenije in GLS. Če znesek naročila znaša 150 EUR ali več, strošek dostave plača spletna trgovina montango.si, v nasprotnem primeru pa strošek dostave krije kupec. Dostavo izven Slovenije izvedemo po predhodnem dogovoru in se obračuna po posebni tarifi 12,00 EUR znotraj držav EU in 20,00 EUR ali več za države izven EU. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

Dostava izdelkov in rok dobave

Spletna trgovina Montango.si se zavezuje, da bo naročene izdelke poslala v najkrajšem možnem času, običajno v roku 1 – 3 delovnih dni. V primeru plačila preko spletne banke/položnice naročene izdelke pošljemo po prejemu plačila. Če določenega izdelka ni na zalogi in bo zato dobava daljša od treh delovnih dni, vas bomo o tem obvestili preko telefona ali elektronske pošte, zato vas prosimo, da ob prijavi v spletno trgovino natančno vpišete svoje podatke. Naročilo se smatra kot veljavna kupoprodajna pogodba, ki je v e-obliki shranjena na strežniku ponudnika, kupec pa skupaj z naročilom prejme tudi račun. Ponudnik si pridržuje pravico, da če kupec v enem primeru naročila po povzetju paketa ni prevzel in je bil le-ta vrnjen ponudniku, v prihodnjem naročilu pred pošiljanjem izdelkov od kupca zahteva plačilo po predračunu.

Cene

DDV po 1. odstavku 94. členka ZDDV-1 ni vključen v cene, saj nismo zavezanci za DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in jih lahko ponudnik poljubno spreminja. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila pod zgoraj navedenimi pogoji. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu). Od tega trenutka so cene in pogoji veljavni tako za ponudnika kot za kupca.

Akcijske kode

Naročnik lahko občasno svojim kupcem preko e-mail sporočil ali Facebook oz. Instagram aktivnosti izda posebne promocijske kode, ki prinašajo darila ob nakupu ali popust ob nakupu na vse izdelke ali posamezni izdelek. Vse akcijske kode so časovno omejene in po izteku zapadejo. Prav tako velja, da lahko en kupec ob enem nakupu izkoristi le eno akcijsko kodo, kode med seboj niso združljive in jih ni mogoče zamenjati za kaj drugega (npr. popust na drug izdelek, brezplačno poštnino …).

Odstop od kupoprodajnega dogovora

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43.č členu ZVPot) pravico, da v petnajstih (15) dneh podjetju na elektronski naslov hey@montango.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Kupec lahko vrne prejeto blago v originalnem stanju, nepoškodovano in neodprto, na naslov naše pisarne GIG COWORKING, Montango, Brinje C.I/55 100, 1290 Grosuplje, kar se smatra za odstop od pogodbe. Če kupec ponudniku sporoči, da namerava odstopiti od nakupa in blago vrniti, ima na voljo 15 dni časa, da blago pošlje nazaj k ponudniku. Strošek pošiljanja blaga v vračilo ostane na strani kupca, vse ostale stroške poravna ponudnik. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, vračilo kupnine pa izvedemo na transakcijski račun kupca v 30-ih dneh od prejema vrnjenega blaga. Ob vračilu izdelkov se povrne kupnina izdelkov brez stroškov vračanja blaga ponudniku. Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno kupnino. Vračilo le v primeru defekta pa velja pri naročilih kjer so izdelki po naročilu izdelani na željo kupca in so označeni kot made to order.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, pošiljanje gradiva o novostih, akcijah in ugodnostih, pošiljanje računov in drugih obvestil ter ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko elektronske pošte. Promocijska elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine: jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila, pošiljatelj bo jasno razviden, različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne (prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih), jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Avtorske pravice

Spletno mesto Montango.si in vsi podatki na njem (slike izdelkov, grafika, besedila, video posnetki in vse ostalo) so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika.

Odveza odgovornosti

Spletna trgovina www.montango.si skrbi za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh trgovine, vendar pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dostopnost in cena spremenijo tako hitro, da nam ne uspe pravočasno popraviti podatkov, navedenih v spletni trgovini. V takem primeru bomo kupca naknadno obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Fotografije izdelkov v večini primerov prikazujejo dejanski videz izdelka, vseeno pa so lahko včasih zgolj simbolične in ne zagotavljajo nujno dejanskega videza ali lastnosti izdelka. Pridržujemo si pravico do napak v besedilih oziroma tekstovnih napak. Spletna trgovina www.montango.si si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli in na kakršenkoli način brez predhodnega opozorila spremeni splošne pogoje poslovanja.

Pritožbe in spori

Ponudnik in kupec se strinjata, da bosta morebitne spore reševala med seboj z razumevanjem, spoštovanjem in potrpežljivostjo. V primeru reklamacij, pritožb ali opomb, je kupec zavezan najprej svoje pritožbe pisno nasloviti na ponudnika preko elektronske pošte na hey@montango.si. Vse reklamacije se obravnavajo zaupno. Po prejemu pritožbe bo ponudnik v najkrajšem možnem času kupca obvestil o prejemu reklamacije ali pritožbe ter mu sporočil, kako dolgo bo trajal postopek reševanja. Kupec in ponudnik se zavezujeta, da bosta morebitne spore reševala sporazumno, če pa to ne bi bilo možno, pa pri pristojnem sodišču.

Darila ob nakupu

Če se kupec odloči za nakup in ob tem prejme darilo, nato pa se odloči kupljeno blago vrniti, je dolžan vrniti tudi darilo – tako blago kot darilo v originalnem stanju. Kot darila se smatra vse, kar je (razen listin) priloženo nakupu (izdelki manjših količin …). Če kupec vrne blago, darila pa ne, se cena darila odšteje od vrednosti, ki jo ponudnik vrne kupcu. Daril, ki jih kupec dobi brezplačno, ne menjamo in ne vračamo njihove vrednosti (v primeru poškodovanosti, neustreznosti …).

Pravice intelektualne lastnine

Spletna stran www.montango.si in vse gradivo na tem spletnem mestu, vključno vendar ne omejeno na slike, besedila, fotografije, slike, ikone in ilustracije, razen tistih, ki so že pokrita z obstoječimi avtorskimi pravicami in zaščito o intelektualni lastnini, so v lasti samostojnega podjetnika Ana Berden s. p.. Za reproduciranje, objavljanje, spreminjanje, nalaganje, prenašanje in distribuiranje ali javno prikazovanje gradiva s te strani, potrebujete pisno dovoljenje samostojnega podjetnika Ana Berden s. p.. Uporabniki lahko pregledujejo in prenašajo gradivo s tega spletnega mesta samo za osebno, nekomercialno, domačo rabo in taka uporaba se šteje za spoštovanje teh Pogojev. Samostojni podjetnik Ana Berden s. p. bo uveljavljal svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri zakona. Vse pravice, ki niso izrecno zagotovljene, so pridržane s strani samostojnega podjetnika Ana Berden s. p..

Obveščanje in e-novice

Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novice občasno obveščamo o novostih na strani, novostih v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko od prejemanja novic kadarkoli odjavi.

Odškodnina

Strinjate se, da boste zavarovali in branili Ana Berden s. p. pred kakršnimikoli in vsemi terjatvami, škodo, stroški ali drugimi stroški, vključno z nastalimi razumnimi odvetniškimi stroški nastalimi pri arbitraži, pri kateremkoli sojenju ali pritožbi, ki nastanejo neposredno ali posredno zaradi ali iz vaše kršitve tega sporazuma (vključno s kršitvami Kodeksa ravnanja) in/ali iz katere koli druge vaše dejavnosti v zvezi s tem spletnim mestom. Ta del ostane v veljavi tudi po odpovedi teh Pogojev iz kakršnega koli razloga.

Kodeks ravnanja

Z uporabo spletnega mesta www.montango.si se strinjate, da ne boste:

  • omejevali ali prepovedovali drugim uporabnikom uporabe spletnega mesta in storitev
  • posredovali nezakonitih, goljufivih, grozilnih, žaljivih, obrekljivih, opravljivih, opolzkih ali

drugače neprimernih ali škodljivih informacij ali materialov ali kakršne koli informacij ali materialov, ki lahko predstavljajo ali spodbujajo ravnanje, ki bi se lahko obravnavalo kot kaznivo dejanje, povzročilo civilnopravno odgovornost ali kako drugače kršilo zakon

  • posredovali kakršne koli informacij ali programske opreme, ki vsebuje viruse, črve, trojanske konje ali druge škodljive ali moteče komponente
  • posredovali gradiv, ki kršijo pravice intelektualne lastnine druge stranke
  • uporabili spletnega mesta za kakršnekoli komercialne ali nezakonite namene
  • spreminjali, prilagajali, podlicencirali, prevajali, prodajali, zbirali ali razstavljali katerihkoli delov spletnega mesta

Nakupi

Če želite opraviti nakup izdelkov, opisanih na spletnem mestu, boste morali predložiti nekatere osebne podatke (npr. ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov). Zavedate se, da vse te informacije zaupno obravnava samostojni podjetnik Ana Berden s. p.. Strinjate se, da bodo vse informacije, ki jih zagotovite, točne in popolne. Soglašate, da boste plačali vse stroške nastale z uporabo vašega računa in kreditne kartice ali drugega plačilnega mehanizma po cenah, ki so bile v veljavi, ko so ti stroški nastali. Cene, prikazane na spletnem mestu, so v evrih in vključujejo DDV.
Soglašate, da boste sami poravnali dodatne stroške povezane s plačilom z bančno kartico, ki je last banke, katera spada pod območje tretjih držav ali bank, ki ne poslujejo v območju SEPA, ki so kot provizija zaračunani s stranki naše banke DH d. d., pri kateri imamo odprt transakcijski račun na podjejte Ana Berden s. p.. 

Vaša pisma, vprašanja in komentarji

Strinjate se, da s pošiljanjem vprašanj na www.montango.si, hey@montango.si in/ali na Ana Berden s. p. bodisi pisno ali po elektronski pošti, dajete brez stroškov, trajno, nepreklicno, neizključno, univerzalno pravico in dovoljenje za uporabo povezav, uporabo, razmnoževanje, prenos, spreminjanje, prilagajanje, objavljanje, prikazovanje, distribuiranje, prevajanje in podlicenciranje takšnega materiala (v celoti ali delno) in/ali vključevanje takšnega materiala v druga dela v kakršni koli obliki, medije ali tehnologije, znano ali kasneje razvite za celotno obdobje kakršnih koli avtorskih pravic, ki bi lahko obstajale za tak material. Nadalje, s predložitvijo vsebine samostojnega podjetnika Ana Berden s. p. jamčite, da imate pooblastila za odobritev takih pravic in da vsebina, ki ste jo predložili, ne bo kršila nobenih pravic katere koli tretje osebe, vključno vendar ne omejeno na avtorske pravice in pravice do zasebnosti.

Uporaba gesel

Uporaba katerega koli dela spletnega mesta, zaščitenega z geslom, je omejena na posameznika, ki mu je bilo dano dovoljenje in geslo za vstop na ta predel (“pooblaščena stranka”). Gesla ni mogoče razdeliti drugim, pooblaščena oseba pa je odgovorna za vso škodo na montango.si, ki bi izhajala iz distribucije svojega gesla.

Spremembe

Samostojni podjetnik Ana Berden, s. p. ima pravico, da kadar koli: (a) spremeni določila teh Pogojev, (b) spremeni spletno mesto, vključno z odpravo ali ukinitvijo kakršne koli vsebine ali funkcij spletnega mesta, omejevanjem časovne razpoložljivosti ali omejevanjem količine dovoljene uporabe ali (c) spremeni kakršne koli pristojbine ali dajatve za uporabo spletnega mesta, vključno z uvedbo novih ali povečanih pristojbin ali dajatev za uporabo spletnega mesta ali kakršnih koli drugih povezanih storitev ali njegovih funkcij. Ta sporazum lahko spremeni samostojni podjetnik Ana Berden, s. p.  kadarkoli ali objavi spremenjene pogoje na tem spletnem mestu, in vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta se šteje za sprejem teh spremenjenih pogojev.

Razno

Strinjate se, da so ti Pogoji stopili v veljavo v Sloveniji in se ureja in razlaga v skladu s slovensko zakonodajo. Vsaka pogodbena stranka tega sporazuma priznava izključno pristojnost sodišča v Ljubljani v Sloveniji, in se odpoveduje pristojnosti, kraju ali drugim ugovorom glede teh sodišč. V vsakem ukrepanju za uveljavitev tega sporazuma, bo prevladujoča stranka upravičena do stroškov in odvetniških stroškov. V primeru, da vse določbe tega sporazuma, ki ga izda sodišče ali drugo razsodišče ali pristojnega sodišče ni mogoče uveljavljati, se te določbe omejijo ali odpravijo do najmanjše potrebne mere, da ti Pogoji ostanejo v polni veljavi in izvršljivi. Ti Pogoji predstavljajo celoten sporazum med obema strankama, ki se nanaša na vsebino teh Pogojev, vsi prejšnji pisni ali ustni dogovori med strankama so s temi Pogoji preklicani. Opustitev ene ali druge pogodbene stranke glede vsake kršitve se šteje za odpoved katerekoli predhodne ali kasnejše kršitve ali neizpolnjevanje obveznosti.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.Currency
Language