Obožujemo kreativna sodelovanja in iskanje rešitev za stranke, ki si želijo večjo količino produktov po meri za svoje podjetje ali za poslovna darila. V preteklosti smo uspešno sodelovali z podjetji in prilagodili njihove želje po specifičnih potiskih ter aplikacijo lastnega logotipa. Če tudi vi iščete izdelke, ki ne bodo le estetični temveč tudi etični, lokalni in uporabni, ne odlašajte in nas kontaktirajte za ponudbo po meri!

Naša strast so lokalni produkti, potiski in oblikovanje po meri, pošteno in lokalno delo, etičnost. Z veseljem bomo sodelovali z vami in ustvarili produkte, ki si jih bodo stranke zapomnile ter jim bodo služili še dolgo!

Prilagojeno vašim željam

Naša “misija” je delati dobro za ljudi in okolje in to s časom le dvigovati na višji nivo. Iskati nove rešitve za bolj zelene procese, manj odpadka, še boljše tkanine in predvsem lokalno in etično izdelovati funkcionalne produkte, ki bodo z vami še mnogo let in bodo opravljali vrhunsko tehnično kot tudi stilsko funkcijo.

Gradimo lokalno produkcijo in izbiramo materiale ter druge surovine, ki prihajajo iz lokalnega okolja ali pa priznanih evropskih proizvajalcev. Uvajamo tudi vezene etikete na vse produkte in s tem izdelujemo ne le okolju temveč tudi živalim prijazne izdelke.

Radi imamo kvaliteto, pregled nad delom, poštenost, etičnost, stil, prijaznost do okolja in to gojimo tudi v svojem delovanju.

In pa ...

Uporabljamo visoko kvalitetne Italijanske tkanine, od tega nekatere reciklirane in za le te nit je izdelana prav tu v Ljubljani, na prijazen način iz odpadnih mrež in ostale odpadne plastike. Naše tkanine so trajnostne in izredno kvalitetne s tem pa skrbimo tudi za dolgo življenjsko dobo oblačil in fantastične tehične lastnosti tkanin, kar je na koncu najboljše za naš planet, saj je vodilo vedno “kvaliteta pred kvantiteto”.

Poizkušamo uporabljati kar se le da malo nepotrebnih embalaž in tiskovin, za svoje vizitke uporabljamo odvečni papir in neuporabljen papir ter jih izdelamo s slepim žigom in štampiljko.

Vedno stremimo k novim načinom in znanju ter ciljem za še bolj prijazno in zeleno prihodnost za vse nas.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.Currency
Language