Nekje med vodami in gorami Slovenije, polne neokrnjene narave, ki ji pravimo naš dom, ustvarjamo mi – Montango. Z ljubeznijo do lokalnih produktov, kvalitete, trajnosti in skrbi za okolje ustvarjamo dodatke za šport in prosti čas.

Zagon in inspiracijo nam daje strast do lokalnega, kvalitetnih in trajnostnih tkanin, po meri oblikovani vzorci in kroji, nadzor nad proizvodnjo in transparenca, spoštovanje do narave in vseh njenih prebivalcev.

Naš cilj je iskati nove rešitve in načine za naravi prijazno in trajnostno produkcijo. Tekom ustvarjanja proizvajati čimmanj odpadkov in jih predelati v nekaj uporabnega.

Za naše izdelke uporabljamo visoko kakovostne italijanske materiale, ki jih odražajo vrhunske tehnične lastnosti, trajnost in prihajajo iz podjetja vodilnega na svojem področju in opremljenega z naprednimi tehnologijami, ki pripomorejo k manjši porabi energije in planetu prijazni produkciji, visokem odstotku recikliranja (90%).

Naše vodilo

Naša “misija” je delati dobro za ljudi in okolje in to s časom le dvigovati na višji nivo. Iskati nove rešitve za bolj zelene procese, manj odpadka, še boljše tkanine in predvsem lokalno in etično izdelovati funkcionalne produkte, ki bodo z vami še mnogo let in bodo opravljali vrhunsko tehnično kot tudi stilsko funkcijo.

Gradimo lokalno produkcijo in izbiramo materiale ter druge surovine, ki prihajajo iz lokalnega okolja ali pa priznanih evropskih proizvajalcev. Uvajamo tudi vezene etikete na vse produkte in s tem izdelujemo ne le okolju temveč tudi živalim prijazne izdelke.

Radi imamo kvaliteto, pregled nad delom, poštenost, etičnost, stil, prijaznost do okolja in to gojimo tudi v svojem delovanju.

In pa ...

Uporabljamo visoko kvalitetne Italijanske tkanine, od tega nekatere reciklirane in za le te nit je izdelana prav tu v Ljubljani, na prijazen način iz odpadnih mrež in ostale odpadne plastike. Naše tkanine so trajnostne in izredno kvalitetne s tem pa skrbimo tudi za dolgo življenjsko dobo oblačil in fantastične tehične lastnosti tkanin, kar je na koncu najboljše za naš planet, saj je vodilo vedno “kvaliteta pred kvantiteto”.

Poizkušamo uporabljati kar se le da malo nepotrebnih embalaž in tiskovin, za svoje vizitke uporabljamo odvečni papir in neuporabljen papir ter jih izdelamo s slepim žigom in štampiljko.

Vedno stremimo k novim načinom in znanju ter ciljem za še bolj prijazno in zeleno prihodnost za vse nas.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.Currency
Language